روغن مصرفی ما در زندگی روزمره بسیار مبحث مهمی می باشد امروز به معرفی روغن آووکادو مفید چه در آشپزی و چه در مصرف های دیگر مثلا پوست و مو می پردازیم با ما همراه باشد تا پایان مطلب
در حالی که بسیاری از مصرف کنندگان هوشمند آواکادو را به رژیم های غذایی خود اضافه می کنند ، روغن آووکادو محبوبیت کمتری دارد. اما روغن آووکادو یک روغن سالم است که در آشپزخانه کاربردهای بسیاری دارد. برخی افراد حتی از روغن آووکادو برای مو و برای سلامتی پوست استفاده می کنند. اضافه کردن این محصول به کارهای روزمره شما چندین مزیت مهم سلامتی و زیبایی را به همراه دارد ، به خصوص هنگامی که از آن در آشپزخانه استفاده می کنید تا چربی های کمتری را جایگزین کنید.
ارزش غذایی
اطلاعات تغذیه ای زیر توسط USDA برای یک قاشق غذاخوری روغن آووکادو ارائه شده است.
کالری: ۱۲۴
چربی: ۱۴G
سدیم: ۱ میلی گرم
کربوهیدرات: ۰ گرم
فیبر: ۰ گرم
شکر: ۰ گرم
پروتئین: ۰ گرم
چربی های موجود در روغن آووکادو
در روغن آووکادو سه نوع چربی مختلف وجود دارد.
مقدار کمی چربی اشباع در این روغن وجود دارد. چربیهای اشباع شده از چربیهای سالم کمتر به حساب می آیند زیرا ممکن است در بیماری های قلبی نقش داشته باشند. انجمن قلب آمریکا توصیه می کند روغن هایی با کمتر از چهار گرم چربی اشباع در هر قاشق غذاخوری انتخاب کنید. روغن آووکادو تقریباً دو گرم چربی اشباع شده در هر قاشق غذاخوری را تأمین می کند.
همچنین هنگام مصرف یک قاشق غذاخوری روغن آووکادو ، دو گرم چربی اشباع نشده نیز دریافت خواهید کرد . اسیدهای چرب اشباع نشده ، که به آن PUFAs نیز گفته می شود ، تأثیر مثبتی در سیستم قلبی و عروقی دارند ، بنابراین به عنوان چربی های سالم در نظر گرفته می شوند.
بیشتر چربی های موجود در روغن آووکادو چربی اشباع نشده است. چربیهای اشباع نشده در درجه اول از منابع گیاهی تهیه می شوند و معمولاً در دمای اتاق مایع هستند.
به نظر می رسد که چربیهای اشباع نشده اشباع نشده ، که به آن MUFA نیز گفته می شود ، کلسترول HDL یا کلسترول “خوب” شما را افزایش می دهد. کارشناسان بهداشت توصیه می کنند که چربی های سالم کمتری (مانند چربی های اشباع و چربی های ترانس) را با چربی های اشباع نشده و غیر اشباع جایگزین کنید. آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی توصیه می کند که ۱۵ تا ۲۰ درصد کالری دریافتی شما از اسیدهای چرب اشباع نشده اشباع شود.
کربوهیدرات موجود در روغن آووکادو
در روغن آووکادو هیچ کربوهیدرات وجود ندارد. میزان گلیسمی تخمین زده شده روغن آووکادو صفر است.
پروتئین موجود در روغن آووکادو
پروتئین در روغن آووکادو وجود ندارد.
ریز مغذی ها در روغن آووکادو
با توجه به داده های USDA ، با مصرف یک ویتامین C سالم ویتامین C هنگام مصرف کامل آووکادو ، هیچ ویتامین C یا ویتامین یا مواد معدنی قابل توجهی دیگر را دریافت نمی کنید .
همچنین بسیاری از افراد سالم به دلیل داشتن فیبر قابل توجه ، آووکادو را به رژیم های غذایی خود اضافه می کنند. اما از مصرف روغن هیچ فیبر دریافت نخواهید کرد.
فواید سلامتی
از آنجا که این روغن دارای مقدار زیادی اسید اولئیک است ، هنگام مصرف آن از نظر قلبی سالم به دست می آیید. اعتقاد بر این است که اسید اولئیک باعث کاهش کلسترول LDL (همچنین به عنوان کلسترول “بد” شناخته می شود) برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی است.
حتی شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه این روغن ممکن است در کنترل وزن به شما کمک کند ، اگرچه این تحقیقات بر روی انسان انجام نشده است. یک مطالعه انجام شده بر روی موش ها نشان داد که افزایش مصرف روغن آووکادو باعث افزایش تحمل گلوکز ، مقاومت به انسولین و کاهش وزن بدن می شود. و یک مطالعه دیگر ، پیشرفتهایی در نشانگرهای متابولیک در موشهایی که روغن آووکادو مصرف می کنند ، یافت.
با این وجود ، اگر تصمیم دارید این روغن را در رژیم کاهش وزن قرار دهید ، لازم است به یاد داشته باشید که این روغن ، مانند تمام روغن ، هنوز چربی است. چربی ها در مقایسه با چهار کالری در هر گرم برای کربوهیدرات ها و پروتئین ، نه کالری در هر گرم دارند. بنابراین حتی اگر روغن آووکادو به عنوان یک چربی سالم در نظر گرفته شود ، برای رسیدن و حفظ وزن سالم باید باز هم روغن و میوه آن را با اعتدال مصرف کنید.
سوالات رایج
روغن آووکادو برای چیست؟ برخی از کاربردهای رایج چیست؟
اینها برخی از رایج ترین روغنهای روغن آووکادو در خارج از آشپزخانه است.
این روغن برای پوست. روغن آووکادو نسبت به بسیاری از کرم ها و روغن های دیگر احتمال مسدود کردن منافذ را دارد. به همین دلیل ، برخی از افراد دوست دارند از آن استفاده کنند تا ظاهر چین و چروک ها به حداقل برسد و باعث لطافت پوست شود. برخی از این روغن ها تجاری می گویند که ویتامین E موجود در روغن آووکادو به تقویت سلامت پوست کمک می کند. با این حال ، براساس داده های USDA ، ویتامین E در این روغن وجود ندارد.
این روغن برای مو. برخی از آقایان و خانمها از این روغن روی موها استفاده می کنند تا یخ زدگی را ایجاد کرده و ظاهری نرم تر ایجاد کنند. برخی افراد همچنین بر این باورند که هنگامی که به پوست سر استفاده می شود ، روغن آووکادو می تواند رشد مو را تحریک کند. با این حال ، تحقیقات برای حمایت از این فایده وجود ندارد. اما از آنجایی که این محصول عاری از بو نیست و از آنجایی که احتمالاً منافذ پوست را روی پوست سر شما مسدود نمی کند ، افزودن مقداری روغن آووکادو به روتین موهای شما (یا با استفاده از انتها یا در پوست سر) ممکن است موهای شما را سالم تر جلوه دهد.
بهترین روش برای ذخیره روغن آووکادو چیست؟
بیشتر روغنها ، به ویژه آنهایی که اسید اولئیک زیاد دارند ، باید در محل خشک و خنک و در معرض نور مستقیم خورشید نگهداری شوند.
نکات آشپزی و آماده سازی
این روغن نسبت به سایر انواع روغن سالم مانند روغن کانولا یا روغن زیتون یا حتی روغن گلرنگ دارای نقطه فلش بالاتری است. نقطه فلاش یا نقطه سیگار کشیدن ، دمایی است که در آن روغن شروع به دود سیگار می کند. میزان دود سیگار روغن آووکادو بیش از ۵۰۰ درجه فارنهایت است. به همین دلیل این روغن برای پخت و پز با دمای بالا آسان است
این روغن همچنین طعم خنثی دارد ، اگرچه بسیاری آن را کره یا آجیل توصیف می کنند. اما شما به همان اندازه روغن حاصل از مصرف میوه از آن عطر و طعم نمی گیرید. با این حال ، این روغن در سس سالاد و دستور العمل ها به راحتی قابل استفاده است. همچنین می توانید از روغن در مارینادها ، شیرین ها و سس ها و همچنین برای کباب کردن ، سس و یا غذاهای سرخ شده استفاده کنید. شما حتی می توانید از آن برای پوشاندن قابلمه ها برای جلوگیری از چسبیدن مواد غذایی یا فصله کردن چدن ها استفاده کنید.
آلرژی و تعامل
آلرژی آووکادو در نوزادان ، کودکان و بزرگسالان امکان پذیر است. اگر حساسیت به آووکادو دارید ، ممکن است در مصرف روغن آووکادو احتیاط کنید. این روغن از گوشت میوه (نه دانه ها یا پوست) تولید می شود اما آلرژی به گوشت آووکادو شایع نیست.
کارشناسان آکادمی آلرژی ، آسم و ایمونولوژی آمریکا نیز اظهار دارند که “آووکادو واکنش متقابل گسترده ای با بسیاری از غذاهای دیگر دارد.” بنابراین اگر به مواد غذایی دیگری مانند موز یا کیوی حساسیت دارید ، در صورت واکنش به روغن آووکادو یا روغن آووکادو می توانید آزمایش کنید. آنها خاطرنشان می کنند که افراد مبتلا به حساسیت به آووکادو نیز ممکن است حساسیت به لاتکس داشته باشند.
علاوه بر این ، کالج آمریکایی آلرژی ، آسم و ایمونولوژی توضیح می دهد که ممکن است در افرادی که به آووکادو حساسیت دارند ، بیماری به نام “سندرم آلرژی دهان” ایجاد شود. آنها می گویند خارش دهان ممکن است بعد از مصرف غذا ایجاد شود اما علائمی مانند کهیر ، مشکل تنفس یا آنافیلاکسی نادر است زیرا آنزیم ها در دستگاه گوارش شما قبل از اینکه بدن شما قادر به جذب آنها باشد ، آلرژن را تجزیه می کند.
اگر گمان می کنید حساسیت به روغن آووکادو یا روغن آووکادو دارید ، به ارائه دهنده خدمات درمانی خود مراجعه کنید زیرا آزمایش های بسیاری برای تشخیص این بیماری موجود است.