Warning: Illegal string offset 'single_ad_position' in /home3/nezafatn/public_html/wp-content/themes/vinkmag/core/hooks/blog.php on line 185
تقریبا همه نشانه های استرس را تجربه کردیم ولی اما تفاوت استرس ها را میدانیم ؟ در ادامه مقاله اشنا میشیم با انواع استرس نحوه مقابله با استرس تاثیر استرس و عوارض آن در ادامه با ما همراه باشید
برخی از عوامل سبک زندگی و شخصیت می توانند استرس را به حداقل برسانند – برخی دیگر آن را تشدید می کنند.
انواع استرس
پاسخ بدن شما
تأثیر بر سلامتی شما
همه تا حدی نشانه های استرس را تجربه می کنند. اما نحوه پاسخگویی به استرس ، تفاوت زیادی در بهزیستی کلی شما ایجاد می کند.
بعضی اوقات ، بهترین راه برای مدیریت استرس ، تغییر وضعیت شماست. در سایر مواقع ، بهترین استراتژی شامل تغییر نحوه پاسخگویی به اوضاع است.
درک روشنی از تأثیر نشانه های استرس بر سلامت جسمی و روحی شما. همچنین تشخیص اینکه تأثیر سلامت روحی و جسمی بر میزان استرس شما تأثیر دارد ، بسیار مهم است.
انواع نشانه های استرس
استرس را می توان هر نوع تغییر تعریف کرد که باعث فشار جسمی ، عاطفی یا روانی می شود. با این حال ، همه انواع استرس مضر یا حتی منفی نیستند. در اینجا انواع مختلف استرس وجود دارد:
- Eustress : این نوع استرس سرگرم کننده و هیجان انگیز است. این به عنوان یک نوع مثبت از استرس شناخته می شود که می تواند انرژی شما را حفظ کند. این امر با افزایش آدرنالین همراه است ، مانند زمانی که در حال اسکی یا مسابقه هستید .
- استرس حاد : نوعی استرس بسیار کوتاه مدت است که می تواند مثبت یا ناراحت کننده باشد. این نوع استرس است که ما اغلب در زندگی روزمره با آن روبرو می شویم.
- استرس حاد اپیزودیک : استرس حاد که به نظر می رسد شایع است و راهی برای زندگی است ، در زندگی تاثییر بد ایجاد می کند.
- استرس مزمن : استرس که بی پایان و غیرقابل اجتناب به نظر می رسد ، مانند استرس یک ازدواج بد یا شغل بسیار بد. استرس مزمن همچنین می تواند ناشی از تجربیات آسیب زا و آسیب های دوران کودکی باشد.
چگونه بدن شما پاسخ می دهد : نشانه های استرس
استرس می تواند واکنش بدن را به یک تهدید یا خطر درک شده ، معروف به پاسخ جنگ سوق دهد .
در طی این واکنش ، هورمونهای خاصی مانند آدرنالین و کورتیزول آزاد می شوند. این سرعت ضربان قلب را بالا می دهد ، هضم را کند می کند ، جریان خون را به سمت گروه های اصلی عضله تغییر می دهد و عملکردهای عصبی دیگر خودمختار را تغییر می دهد و انرژی و قدرت لازم را به بدن می دهد.
در ابتدا به دلیل توانایی خود برای ایجاد توانایی درگیری جسمی و فرار در هنگام مواجهه با خطر ، اینک در شرایطی فعال می شود که شرایط ذرست نیست – مانند ترافیک یا در طول روز پر استرس در محل کار.
وقتی تهدید درک شده از بین برود ، سیستمهایی طراحی شده اند که از طریق پاسخ آرامش به عملکرد را به حالت عادی بازگرداند . 2 اما در موارد استرس مزمن ، پاسخ های آرامش بخش اغلب اتفاق نمی افتد ، و قرار گرفتن در حالت تقریباً مداوم درگیری می تواند باعث آسیب به بدن شود.
استرس همچنین می تواند منجر به برخی از عادت های ناسالم شود که تأثیر منفی بر سلامتی شما دارد. به عنوان مثال ، بسیاری از افراد با خوردن زیاد یا سیگار کشیدن با استرس کنار می آیند. این عادت های ناسالم به بدن آسیب می رسانند و در طولانی مدت مشکلات بزرگتری را ایجاد می کنند.
تأثیر استرس بر سلامتی شما
ارتباط بین ذهن و بدن شما آشکار است وقتی شما تأثیر استرس بر زندگی خود را بررسی می کنید. احساس استرس بیش از یک رابطه ، پول یا وضعیت زندگی شما می تواند باعث ایجاد مشکلات سلامت جسمی شود.
معکوس نیز صادق است. مشکلات سلامتی ، خواه با فشار خون بالا برخورد داشته باشید و یا به دیابت مبتلا هستید ، همچنین بر میزان استرس و سلامت روانی شما تأثیر خواهد گذاشت.
وقتی مغز میزان استرس بالایی را تجربه می کند ، بدن شما به همین ترتیب واکنش نشان می دهد.
استرس حاد جدی ، مانند درگیر شدن در یک فاجعه طبیعی یا وارد شدن به نزاع کلامی ، می تواند باعث حمله قلبی ، ورم مفاصل و حتی مرگ ناگهانی شود. با این حال ، این بیشتر در افرادی که قبلاً به بیماری قلبی مبتلا هستند اتفاق می افتد.
استرس مزمن نیز می تواند تأثیر جدی بر سلامت شما بگذارد. اگر استرس مزمن را تجربه کرده باشید ، سیستم عصبی خودمختار بیش از حد فعال خواهد شد که احتمالاً به بدن شما آسیب می رساند.
اولین علائم مانند سردردهای مزمن و افزایش حساسیت به سرماخوردگی نسبتاً خفیف است. با وجود مواجهه بیشتر با استرس مزمن ، ممکن است مشکلات سلامتی جدی تری ایجاد شود. آنها شامل می شوند ، اما محدود به این موارد نیستند:
تاثیر استرس و عوارض
- دیابت
- ریزش مو
- بیماری قلبی
- پرکاری تیروئید
- چاقی
- اختلال عملکرد جنسی
- بیماری دندان و لثه
- زخمها
استرس همچنین عواقب عاطفی به خود می گیرد. در حالی که برخی از استرس ممکن است احساس اضطراب خفیف یا ناامیدی ایجاد کند ، استرس طولانی مدت می تواند منجر به فرسودگی ، اختلالات اضطرابی و افسردگی شود .
کنترل استرس و یادگیری مدیریت استرس
اگرچه استرس اجتناب ناپذیر است ، اما قابل کنترل است. هنگامی که عوارض لازم را برای شما و مراحل مبارزه با استرس را درک می کنید ، می توانید مسئولیت سلامتی خود را بر عهده بگیرید و تأثیرات استرس بر زندگی خود را کاهش دهید.
مقالات زیر در این سفر به شما کمک می کند تا تأثیر استرس بر شما تأثیر بگذارد. همچنین به شما در شناسایی بهترین استراتژی های کاهش استرس که برای شما مؤثر است کمک می کند و در جلوگیری از افسردگی شغلی کمک خواهد کرد. در اینجا اجمالی از آنچه یاد خواهید گرفت:
علائم افسردگی را بشناسید
استرس زیاد ممکن است شما را در معرض خطر بالای افسردگی قرار دهد. افسردگی شغلی می تواند احساسات فرسوده و بی احساس را نسبت به شغل شما به همراه داشته باشد. 5 خوشبختانه، شما می توانید اقداماتی برای جلوگیری و از افسردگی شغلی اگر شما علائم قابل درمانه.
استرس چگونه بر وزن تأثیر میگذارد :
استرس می تواند نوسانات وزنی را از طرق مختلف ایجاد کند . بعضی اوقات روی اشتها تأثیر می گذارد. در بعضی مواقع ، می تواند بر متابولیسم و هورمون ها تأثیر بگذارد تا جایی که بدون توجه به رژیم غذایی ، مدیریت وزن شما بسیار دشوار می شود.
چگونه ورزش استرس را کاهش می دهد
فعالیت بدنی تأثیر زیادی در مغز و بدن شما دارد . این که آیا از تای چی لذت می برید یا می خواهید دویدن را انجام دهید ، ورزش باعث کاهش استرس و بسیاری از علائم مرتبط با بیماری روانی می شود.
راههای مؤثر برای مدیریت استرس
اگرچه صحبت های زیادی در مورد اهمیت مدیریت استرس وجود دارد ، اما اکثر مردم دقیقاً مطمئن نیستند که چگونه این کار را انجام دهند. داشتن جعبه ابزار پر از ابزارهای کاهش استرس مهم است که به شما در مقابله موثر با استرس کمک می کند.
یک برنامه برای مراقبت از خود ایجاد کنید
ترکیب فعالیت های مراقبت از خود به طور منظم به زندگی روزانه خود را به مدیریت استرس ضروری است. بیاموزید که چگونه از ذهن ، جسم و روح خود مراقبت کنید و کشف کنید چگونه خود را قوی کنید تا بهترین تصمیم برای زندگی خود را انجام دهید.
ذهن آگاهی فقط کاری نیست که هر روز 10 دقیقه تمرین می کنید. همچنین می تواند راهی برای زندگی باشد. کشف کنید که چگونه باید در طول روز با ذهنیت مثبت بیشتری زندگی کنید تا بتوانید در طول زندگی فعال و آگاه تر شوید.
Warning: Illegal string offset 'single_ad_enable' in /home3/nezafatn/public_html/wp-content/themes/vinkmag/core/hooks/blog.php on line 202
Warning: Illegal string offset 'single_ad_position' in /home3/nezafatn/public_html/wp-content/themes/vinkmag/core/hooks/blog.php on line 203