شاید در این روز ها دوست داشته باشید نان را در خانه بپزید و اگر دوست دارید طرز پخت نان را یاد بگیرید ، در اینجا ما به شما طرز تهیه و دستور العمل نان سفید آسان قهوه ای طلایی را به شما آموزش میدیم . هیچ چیزی مثل عطر خانگی نان نیست که در آشپزخانه پخت و پز شود. –
مواد لازم تهیه نان خانگی
- ۱ بسته (۱/۴ اونس) مخمر خشک فعال
- ۲-۱ / ۴ فنجان آب گرم (۱۱۰ تا ۱۱۵ درجه)
- ۳ قاشق غذاخوری شکر به همراه ۱/۲ قاشق چایخوری شکر
- ۱ قاشق غذاخوری نمک
- ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
- ۶-۱ / ۴ تا ۶-۳ / ۴ فنجان آرد نان
دستورالعمل تهیه نان خانگی
تهیه نان خانگی : در یک کاسه بزرگ مخمر و ۱/۲ قاشق چایخوری قند را در آب گرم حل کنید. بگذارید ایستاد تا حباب ها روی سطح قرار بگیرند ۳ قاشق غذاخوری شکر ، نمک و ۳ فنجان آرد را با هم مخلوط کنید. روغن را درون مخمر مخلوط کنید. داخل مخلوط آرد بریزید و بزنید تا یکدست شود. به اندازه کافی آرد باقیمانده ، ۱/۲ فنجان را یکبار هم بزنید تا یک خمیر نرم ایجاد شود.
روی یک سطح آرد سفید بریزید . ورز دهید تا صاف و یکدست شود ، ۸-۱۰ دقیقه. در یک کاسه قرار دهید ، یک بار همه مواد را مخلوط کنید . ورز دهید و بگذارید در یک مکان گرم افزایش یابد تا اینکه دو برابر شود ، ۱-۱ / ۲ تا ۲ ساعت.
خمیر را به پایین بکشید. روی یک سطح صاف آرد سفید مخلوط کنید. خمیر را به نصف تقسیم کنید. هر کدام را به شکل گرد شکل دهید. در ۲ عدد سینی روغنی ۹×۵ در محل قرار دهید. در صورتی که ماهیتابه گرد یا قابلمه گرد چدنی دارید هم میشه نان درست کرد .کافیه چانه های نان را با وردنه تخت و صاف کنید ودرون فر تابه یا فر قرار دهید .
در دمای ۳۷۵ درجه پخت تا قهوه ای طلایی و نان هنگام لمس شدن توخالی به نظر برسد یا به دمای داخلی ۲۰۰ درجه ، ۳۰-۳۵ دقیقه رسیده باشد. در این صورت میتوانید نوش جان کنید
نکات نان خانگی
چگونه از مخمر استفاده می کنید؟
تهیه نان خانگی :مخمر می تواند در ابتدا مشکل باشد ، اما وقتی یاد می گیرید چطور از مخمر استفاده کنید مشکل حل میشود ، باید اندازه تنظیم شوید. ترفند این است که مطمئن شوید آب خیلی گرم نیست. از حدود ۱۱۰ درجه بالاتر نروید.
چگونه حجم خمیر نان را زیاد کنید
تهیه نان خانگی :حجمنان به مخمر اجازه می دهد تا کار خود را انجام دهد تا به رشد خمیر کمک کند. برای اثبات نان ، نان را در یک کاسه روغنی قرار داده و بگذارید در یک فضای گرم و مرطوب استراحت کند تا اندازه آن دو برابر شود. اگر برای تصحیح کردن خمیر مشکل دارید ، از این ترفندهای تصحیح استفاده کنید .
چگونه نان خانگی را نگهداری کنیم ؟
برای حداکثر طراوت می توانید نان خانگی را در یک کیسه پلاستیکی یا یک جعبه نان ذخیره کنید. اگر فکر نمی کنید می توانید آن را در مدت چند روز به پایان برسانید ، می توانید نان را نیز فریز کنید . کافی است آن را در پلاستیک بپیچید و در فریزر قرار دهید.
ارزش غذایی
۱ قطعه: ۱۰۲ کالری ، ۱ گرم چربی (۰ چربی اشباع) ، ۰ کلسترول ، ۲۲۲ میلی گرم سدیم ، ۲۰ گرم کربوهیدرات (قند ۱ گرم ، فیبر ۱ گرم) ، پروتئین ۳g.