پنکیک ژاپنی ترفند های خانه و آشپزی



تعریف پنکیک ژاپنی دشوار است. پنکیک هستند یا سوفله؟ آیا آنها را برای صبحانه یا دسر می خورید؟ پاسخ هر دو سوال … هر دو است! پف دار و خوشمزه، این لذیذ را نمی توان در هر زمانی شکست داد. مواد لازم: ۴ ۱۱/۴ پیمانه دوغ ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱ زرده تخم مرغ بزرگ ۱/۲ پیمانه آرد جهانی ۱/۴ پیمانه شکر دانه ریز ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق غذاخوری نمک ۳ قاشق غذاخوری کرم سفیده تخم مرغ ۱/۴ قاشق غذاخوری شربت افرا با پرتقال (به دستور زیر مراجعه کنید) روش استفاده در یک کاسه بزرگ دوغ، روغن، وانیل و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید؛ خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ جداگانه، سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن برقی با سرعت متوسط ​​به بالا بزنید تا قله های سفت تشکیل شود. خمیر نگهداری شده را با دقت بریزید. یک تابه بزرگ و داخل چهار کاتر فلزی گرد ۳ اینچی (حداقل ۱۱/۲ اینچ) را چرب کنید. کاترهای شیرینی را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. کاترهای شیرینی را با خمیر پر کنید تا سه چهارم پر شود. در تابه را بپوشانید و بپزید تا خمیر سفت شود (ته پنکیک ها قهوه ای طلایی می شود و مرکزها کمی تکان می خورد)، ۳ تا ۴ دقیقه. کاترهای شیرینی را با دقت برگردانید و به مدت ۳ دقیقه به پخت ادامه دهید. کاترهای شیرینی را به یک بشقاب منتقل کنید. با استفاده از یک کاردک، پنکیک ها را با دقت بردارید. کاترهای شیرینی را تمیز کرده و با بقیه خمیر تکرار کنید. (آماده سازی از قبل: می توان آن را در ظرف دربسته و در یخچال به مدت ۲ روز و یا تا ۱ ماه در فریزر نگهداری کرد.) پنکیک ها را بین بشقاب ها تقسیم کنید. با شربت افرا پرتقال بریزید. شربت افرا با پرتقال در یک قابلمه کوچک ۱ فنجان شربت افرا و پوست ۱ پرتقال را با هم مخلوط کنید. به جوش بیاورید. تابه را از روی حرارت بردارید؛ به مدت ۱۵ دقیقه دم کنید. از طریق یک الک ریز در یک ظرف شیشه ای صاف کنید. پوست را دور بریزید (مستقیم: تا ۱ ماه در یخچال قابل نگهداری است.) حدود ۱ فنجان درست کنید. نکته آیا برش کوکی ندارید؟ شما می توانید پنکیک را بدون آنها درست کنید: وقتی حباب هایی روی سطح ایجاد می شود، فقط آن را برگردانید. بپزید تا هر دو طرف طلایی شود. پنکیک ها نازک تر، اما به همان اندازه خوشمزه خواهند بود!



منبع

0 مورد نقد و بررسی

admin

→ خواندن مطلب قبلی

قبل و بعد: گاراژ تبدیل به سالن بدنسازی

خواندن مطلب بعدی ←

چگونه ماشین خود را به درستی تمیز کنید: نظافت خودرو داخل و خارج

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *