طرز تهیه کروسان عسلی با گاناش با شکلات شیری تمشک، گل‌های باغچه و گیاهان

[مجله خبری آموزشی نظافت نیوز] طرز تهیه کروسان عسلی با گاناش با شکلات شیری تمشک، گل‌های باغچه و گیاهان

مواد لازم نان کروسان

پوره تمشک (حدود ۱ فنجان می شود)

  • ۲ فنجان تمشک تازه رسیده

گاناش با شکلات شیری تمشک

  • ۴ اونس (۱۳۰ گرم) شکلات شیری، ورقه شده (حدود ۳/۴ فنجان)
  • ⅛ قاشق چایخوری نمک کندوی عسل
  • پوره تمشک (به بالا مراجعه کنید)
  • ۱ قاشق غذاخوری شربت گلوکز
  • ۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک در دمای اتاق

کروسان عسلی

  • کروسان ۳ روزه
  • ۱/۴ فنجان عسل
  • ۱/۴ فنجان کره بدون نمک

هدست

  • گل های خوراکی
  • گیاهان خوب مخلوط شده

نحوه تمیز کردن ظرف پیتزا برای از بین بردن پنیر ، لکه ها

پوره تمشک

در مخلوط کن، تمشک ها را له کنید تا یکدست شود. پوره را از طریق یک الک ریز در یک کاسه کوچک فشار دهید تا همه دانه ها خارج شوند. تا زمان آماده شدن در یخچال نگهداری کنید
برای استفاده.

 

گاناش با شکلات شیری تمشک

در یک کاسه متوسط، شکلات شیری و نمک را مخلوط کنید.

در یک قابلمه کوچک، پوره تمشک را با شربت گلوکز روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا به جوش آید. مخلوط پوره تمشک را روی شکلات شیری بریزید و با کفگیر هم بزنید تا شکلات ذوب شود و مخلوط یکدست و غلیظ و بدون گلوله شود. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شده و کاملاً جا بیفتد. در یک کاسه درب دار صاف کنید. تا دمای اتاق خنک شود، سپس بپوشانید و خنک کنید
یک شب در یخچال

[تمامی اخبار توسط نرم افزار جستجوگر خبر سایت گردآوری شده و سایت نظافت نیوز در قبال محتوای اخبارمسئولیتی ندارد]
Source link

0 مورد نقد و بررسی

admin

→ خواندن مطلب قبلی

۹ ایده برای نظم دادن کابینت اشپزخانه سبک در خانه

خواندن مطلب بعدی ←

طرز تهیه سوپ سبزی طلایی با روغن زیتون و گل ریحان

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *