این سوپ نودل مرغ دلپذیر با سبزیجات یک غذای راحت در یک کاسه مقوی است. پیش از اینکه طرز تهیه سوپ نودل را باهم یاد بگیریم بهتره بدانیم ،مناسب برای سوزش سر دل و رفلاکس اسید ، این نسخه کم چربی باعث می شود این غذای کلاسیک مناسب برای افرادی که مشکلات دستگاه گوارش دارند ، در دسترس باشد.
بیشتر سوپ های مرغ با گلبول های چربی مرغ طلایی بی رنگ هستند. چربی پوست یک محرک شناخته شده برای سوزش سر دل و ناراحتی در ریفلاکس اسید است ، بنابراین این دستور العمل ساخته شده با سینه مرغ بدون پوست که قبلاً پخته شده است ،
اگر سینه های مرغ از قبل پخته شد ، این دستور تهیه سوپ آسان می تواند در حدود ۳۵ دقیقه از ابتدا تا پایان آماده شود و آن را به یک وعده غذایی مقوی در هفته تبدیل کند.
مواد اولیه سوپ نودل
۱/۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۱ فنجان کرفس خرد شده
۲ آب
۲ فنجان هویج پوست کنده و خرد شده
۱/۲ قاشق چای خوری آویشن
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۳ ۵۰ گرم رشته فرنگی
۲ فنجان پخته ، سینه های مرغ بدون پوست پخته شده
۲ لیوان نخود فرنگی منجمد
آماده سازی سوپ نودل
۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ اضافه کنید. ۲ فنجان کرفس خرد شده و سس را روی حرارت متوسط تا زیاد اضافه کنید تا شفاف شود.
۲ لیوان آب ، ۲ فنجان هویج پوست کنده و خرد شده ، مرغ مکعب کم چرب ، ۱/۲ قاشق چای خوری آویشن و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. به جوش بیاورید.
۲ فنجان رشته فرنگی را به آب جوش اضافه کنید. هم بزنید به جوش برسد شعله را کاهش داده و به مدت ۸ دقیقه یا تا زمانی که نودل نازک شود ، بپزید.
۲ عدد، پخته شده بدون پوست گوشت سینه مرغ و ۲ فنجان نخود فرنگی را به آن اضافه کنید. به جوش برگشته ، حرارت را کاهش دهید ، روی حرارت را کم و متوسط ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید