طرز تهیه سوپ سبزی طلایی با روغن زیتون و گل ریحان

[مجله خبری آموزشی نظافت نیوز]

مواد لازم سوپ سبزی طلایی با روغن زیتون و گل ریحان

سوپ سبزیجات طلایی

  • ½ یک لیوان روغن زیتون
  • ۱ فنجان موسیر درشت خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری سیر درشت خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری زنجبیل تازه پوست کنده شده
  • ۱ فنجان فلفل پرتقال درشت خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری نمک کندوی عسل
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل سفید تازه آسیاب شده
  • ½ فنجان برگ ریحان تازه پیچیده شده
  • ½ فنجان جعفری تازه پیچیده شده با برگ های صاف
  • ½ لیوان شراب سفید خشک
  • ۴ فنجان گوجه فرنگی نارنجی درشت خرد شده
  • ۲ فنجان خیار انگلیسی پوست کنده درشت خرد شده
  • سس سبز jalapeno تاباسکو

هدست

  • ۶ عدد سیب زمینی جوان آب پز و پوست کنده، به صورت حلقه ای خرد شده
  • ۳ عدد چغندر طلایی آب پز و پوست کنده، به صورت ریز خرد شده
  • ۶ کدو سبز بلانچ شده، به تکه های خرد شده
  • ۶ عدد آلبالو بدون هسته آسیاب شده
  • ۱۲ عدد گوجه گیلاسی طلایی بلانچ شده و پوست کنده
  • گل یا برگ ریحان
  • روغن زیتون فوق بکر برای پاشیدن
  • نمک دریا

 

سوپ سبزیجات طلایی

در یک قابلمه متوسط، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. موسیر، سیر، زنجبیل و فلفل سیاه را اضافه کنید و به آرامی، بدون قهوه ای شدن، تفت دهید و اغلب هم بزنید تا نرم شوند، حدود ۵ دقیقه. ادویه زدن با نمک و فلفل. ریحان و جعفری را در ساشه با پارچه پنیر و ریسمان قصابی ببندید. شراب سفید و کیسه سبزی را به تابه اضافه کنید و دو سوم شراب را کم کنید. گوجه فرنگی و خیار را با هم مخلوط کرده و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. از روی گرما بردارید و اجازه بدهید تا خنک شود.

کیسه سبزی را بردارید و تا حد امکان مایع را در قابلمه برگردانید. ساشه گیاهان را دور بریزید. مایع را در ظرف دیگری صاف کنید و آن را نگه دارید تا قوام سوپ تنظیم شود.

در یک مخلوط کن با سرعت بالا، سبزیجات را له کنید، به اندازه کافی مایع را در جریان آرام و پیوسته اضافه کنید و در حین مخلوط کردن، بافتی صاف و مخملی به دست آورید.

وقتی فرآوری شد، ادویه را با کمی سس jalapeno tabasco و در صورت لزوم نمک بیشتری تنظیم کنید. از یک الک ریز در یک کاسه متوسط ​​صاف کنید و روی یخ خنک کنید. سوپ را می توان تا ۴ روز در یخچال نگهداری کرد.

نوشیدن چای می تواند تأثیرات مثبت به زندگی بیاورد

در حال خدمت کردن

سوپ را در کاسه های سوپ سرد شده بریزید. سیب زمینی های آماده، چغندر، کدو تنبل، آلبالوهای آسیاب شده و گوجه گیلاسی طلایی را با احتیاط داخل سوپ قرار دهید. با گل یا برگ ریحان، یک قطره روغن زیتون و نمک دریا بپاشید.

[تمامی اخبار توسط نرم افزار جستجوگر خبر سایت گردآوری شده و سایت نظافت نیوز در قبال محتوای اخبارمسئولیتی ندارد]
Source link

0 مورد نقد و بررسی

admin

→ خواندن مطلب قبلی

طرز تهیه کروسان عسلی با گاناش با شکلات شیری تمشک، گل‌های باغچه و گیاهان

خواندن مطلب بعدی ←

طرز تهیه کدو سبز با ریکوتا خانگی، توت قرمز و گیاهان باغی

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *