دستور تهیه: کیک تمشک تمشک | سبک در خانه


ما به فصل میوه نزدیک می شویم ، نه اینکه بهانه ای برای پخت این دسر که از شیرینی تابستان فوران می شود ، نیاز دارید.

صفر

عکس: مایا ویسنئی | یک ظاهر طراحی شده: کلر استابز

عناصر

بالا بردن

  • ۲⁄۳ فنجان آرد برای همه اهداف
  • ۱⁄۳ فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده
  • ۱⁄۴ قاشق چایخوری L. Sol
  • ۵ قاشق غذاخوری کره بدون نمک ، ذوب شده
  • ۲ قاشق غذاخوری بادام خرد شده (اختیاری)

کیک

  • ۱ ⁄ فنجان آرد برای همه اهداف
  • ۲ ⁄ قاشق چایخوری L. Buckpulver
  • ⁄ قاشق چایخوری L. Sol
  • ۱⁄۲ فنجان کره بدون نمک ، نرم شده است
  • ۱ فنجان شکر دانه ریز
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱⁄۲ فنجان خامه ترش
  • ۱ قاشق چایخوری وانیل
  • ۱ ۱⁄۲ فنجان تمشک
  • تمشک برای تزئین (اختیاری)

راهنماها

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید ردیف پایین با کاغذ پوست کنار گذاشتن

بالا بردن

در یک کاسه ، آرد ، شکر قهوه ای و نمک را مخلوط کنید. با استفاده از چنگال ، روغن را هم بزنید تا مرطوب شود. بادام را بریزید (در صورت استفاده) کنار گذاشتن

کیک

در یک کاسه ، آرد ، بکینگ پودر و نمک را بزنید. در یک کاسه بزرگ ، با استفاده از همزن برقی ، کره را با شکر با سرعت متوسط ​​بزنید تا نرم شود. تخم مرغ زدن ، ۱؛ در خامه ترش و وانیل بزنید. مخلوط آرد را به دو ماده افزودنی هم بزنید ، فقط مخلوط شود.

در یک ظرف آماده رنده کنید ، قسمت بالایی آن را صاف کنید تمشک بپاشید. روی آن را بپاشید.

۴۰ تا ۴۵ دقیقه تا زمانی که دستگاه تست کیک در مرکز تمیز شود ، آن را بپزید. اجازه دهید ۱۰ دقیقه خنک شود.

یقه را برداشته و روی صندوق عقب بکشید تا خنک شود. در صورت استفاده با تمشک بیشتر سرو کنید.

۱۰ تا ۱۲ وعده میل کنید.

باکشیش

می توانید تمشک را جایگزین بلوبری یا توت سیاه کنید. در صورت تمایل با خامه فرم گرفته سرو کنید.



Source link

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *