دستور تهیه: کیک با پودینگ لیمو سبک در خانه


کمی شبیه کیک ، کمی شبیه پودینگ. کمی شیرین ، کمی تارت. این خوراکی به سبک قدیمی برای کسانی است که معتقدند وقتی زندگی به شما لیمو می دهد ، دسر درست کنید!

صفر

عکس: استیسی براندفورد

عناصر

  • ۱ فنجان شکر دانه ریز
  • آرد ۱⁄۲ فنجان برای همه اهداف
  • ۱⁄۴ قاشق چایخوری L. Sol
  • ۴ تخم مرغ ، جدا شده
  • ۲ قاشق چایخوری پوست لیمو
  • ۱⁄۳ فنجان آب لیمو
  • ۳ قاشق غذاخوری کره بدون نمک ، ذوب شده
  • ۱ ۱⁄۴ فنجان شیر همگن شده
  • ۲ قاشق چایخوری پودر شکر
  • ۱ فنجان میوه (اختیاری)

دستورالعمل ها

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و ظرف پخت ۸ اینچی را با اسپری پخت آماده کنید. در سینی فر قرار دهید.

در یک کاسه ، شکر ، آرد و نمک را بزنید. در یک کاسه بزرگ ، زرده تخم مرغ ، پوست لیمو ، آب لیمو و کره را بزنید. مخلوط شکر را مخلوط کنید ، به تناوب با شیر ، ۲ ماده افزودنی مخلوط شکر و ۱ شیر ایجاد کنید. با استفاده از همزن برقی سفیده ها را در یک کاسه تمیز بزنید تا قله های نرم ایجاد شود. ۱⁄۳ را در مخلوط لیمو بزنید. سفیدهای باقیمانده را تا کنید تا هیچ رگه ای باقی نماند. در ظرف آماده را رنده کنید. به اندازه کافی آب داغ در سینی فر بریزید تا به وسط کناره های ظرف بیاید. آن را بپزید تا روی آن طلایی شود و روی آن پف کند ، ۳۵ تا ۴۰ دقیقه.

از آب خارج کنید بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه روی صندوق عقب خنک شود. پودر قند را بپاشید و با میوه سرو کنید (در صورت استفاده).

باکشیش

برای کیک های پودینگ جداگانه ، ۶ رامکینی را با اسپری پخت و پز محو کنید. دستورالعمل را دنبال کنید ، رامکین ها را به عمق ۱ ⁄ اینچ پر کنید. زمان پخت را به حدود ۳۰ دقیقه کاهش دهید.



Source link

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *